Møllevangen 2, 3550 Slangerup, Tlf.: 40648781
Velkommen til til Børnehuset Møllevang
- en verden med LEG LÆRING og LIVSGLÆDE


Engen taler om stjernerVi er ca. 60 dejlige, forskellige, nysgerrige og glade børn mellem 0 og 6 år. Børnene er fordelt i huset på 4 aldersinddelte stuer, men vi mødes på kryds og tværs inde og ude i løbet af dagen.


Det enkelte menneske

Vi ser hvert barn som noget særligt. Vi møder børnene i øjenhøjde. Vi lytter og taler MED hinanden. Omsorgen tager udgangspunkt i det enkelt barn. Vi lytter til barnet og til jer forældre, og sammen finder vi muligheder for det enkelte barns udvikling.


Livsglæden i fællesskabet

Vi er sammen om at skabe en hverdag fuld af livsglæde. Børnene lærer, at de betyder noget for andre. De lærer, hvordan man bygger gode relationer og venskaber. Vi ser forskellighed som en styrke.


Legen og læringen

Der er leg og læring i alting. Vi bruger hverdagens mange rutiner til at lære i. Vi griber gerne dagen og børnenes ideer. Vi arbejder også i lange processer, hvor vi sammen udforsker et emne fra mange vinkler.


Huset og haven

Vi skaber mange forskellige ”rum” både ude og inde. Huset og haven er altid i forandring fordi årstiderne skifter, børnenes behov ændrer sig og ideer afprøves. Livet leves og det ses. Vores store hus og have giver mange muligheder, som vi udforsker sammen.


Vi er sammen om dit barn

Vi samarbejder med jer forældre om barnets udvikling. Vi taler sammen i hverdagen. Vi mødes minimum 1 gang årligt om barnets udvikling. Vi mødes stuevis om børnenes fællesskaber.


Dine bidrag er vigtige

Alle forældre og andre i familien er velkommen til at deltage både i hverdagen og når vi inviterer til noget særligt. Vi håber, at I som forældre vil være rigtig meget med i vores hverdag, når I kan – både hjemme i huset og på ture. Genbrugsting, særlige aktiviteter eller ideer er altid velkommen - det giver særlige muligheder.

Også gennem forældrebestyrelsen, tilfredshedsundersøgelser og det årlige forældremøde, kan I bidrage til husets samlede udvikling.Åbningstider: man-tors 6.45-17.15 og fredag 6.45-16.30

Lukkedage:  24. december og 5. juniMåske ny i Møllevang?

Kom og besøg os. Ring og aftal hvornår I kommer, så vi kan sætte tid af til at vise jer rundt.

Venteliste styres af Frederikssund Kommune. Opskrivning sker via digital pladsanvisning på borger.dk.


Vores forældre siger:

  • Her er plads til mangfoldighed, man føler sig hørt og ens barn bliver set som individ. Godt sammenhold og glæde mærkes hos personalet.

  • Jeg vil nævne, at man får en institution, hvor personalet møder ens barn i øjenhøjde og hvor det enkelte barn bliver set som et individ med egen mening og væremåde.

  • Det søde, dygtige og engagerede personale, de mange gode projekter på stuerne, turene, stort fokus på børnenes trivsel.

  • Samarbejdet med pædagogerne. At både vuggestuebørn og børnehavebørn kan lege frit sammen på de fleste tidspunkter på dagen.

  • Fokus på børnene og deres behov inden for faste rammer

  • Gode udfoldelsesmuligheder både (især) ude og inde

  • God hygge. Gode til at tage på tur. Alsidig leg – ude som inde. Dejligt med den nye legeredskaber uden for.

  • Særlig gode udendørsrammer/Have-til-mave

  • Måden de voksne taler til børnene på og roen hos de voksne. Tilgangen: vi bliver mødt, set, hørt


Vi søger ny leder:

Annonce

Institutionsleder


Børnehuset Møllevang i Slangerup søger en helt særlig leder.


Kan du praktisere anerkendelse både som pædagog og som leder?

Kan du lytte til og inddrage glade og nysgerrige børn og opmærksomme og engagerede forældre?

Kan du organisere, inspirere, give sparring og ansvar til dygtige og engagerede medarbejdere ud fra deres forskellige kompetencer?

Har du ledelseserfaring og overblik?

Vil du være med til at udvikle vores profil så leg, læring og livsglæde er centralt i hverdagen og vi alle er med-skabere af givende fællesskaber?

Kan du lide et miljø, hvor der sker mange forandringer og der er kort fra ord til handling?

Vil du indgå i faglig sparring med lederkolleger, direktør og andre kolleger i TitiBo-gruppen?


Så er du måske vores nye leder.


Børnehuset Møllevang er en del af TitiBo-gruppen og indgår dermed i et stærkt lederfællesskab med 5 andre institutioner. Vi er en puljeinstitution med driftsaftale med Frederikssund Kommune. Vi har et fint samarbejde med og indgår i de fleste af kommunens udviklingsprojekter. Vi har ca. 70 børn mellem 0-6 år. Vi har en meget engageret forældregruppe og en fagligt stærk og dygtig medarbejdergruppe. Børnehuset har eksisteret i 17 år og har alle årene været inspireret af Reggio Emilia filosofien, hvor vi især praktiserer tanken om at lytte til børn, troen på deres ressourcer og respekten for den 100 sprog.


Ansøgning sendes til susanne.falk@titibo.dk senest den 5. oktober 2017.

De udvalgte kandidater inviteres på besøg i børnehuset 1-2 timer i uge 41 eller 42.

Samtaler den 26. oktober

Tiltrædelse den 1. december

Ring til Susanne Falk på telefon 2621 0342 eller kike ind på www.boernehusetmoellevang.dk eller www.titibo.dk for yderligere information.